Zone.college geeft telefonisch studieadvies

Geplaatst op

De komende weken organiseert Zone.college een kleinschalige voorlichtingsactiviteit voor potentiële mbo-studenten: het telefoongesprek met een docent. Studenten met vragen over een mbo-opleiding kunnen zich via een speciaal formulier op de website aanmelden voor een telefonisch gesprek met een voorlichter van een mbo-opleiding. De groene onderwijsinstelling wil potentiële mbo-studenten zo de mogelijkheid bieden om hun vragen over een mbo-opleiding te blijven stellen en zo helpen bij hun studiekeuze, ondanks de coronacrisis.

Zone.college organiseert normaliter in deze periode nog verschillende voorlichtingsactiviteiten en meeloopdagen mbo om zo potentiële mbo-studenten te helpen bij hun studiekeuze. Vanwege de coronacrisis zijn deze activiteiten gecanceld. Oriëntatie op een vervolgopleiding gebeurt nu voornamelijk online.

Studenten die zich willen aanmelden voor een mbo-opleiding voor het studiejaar 2020-2021 hebben tot 1 mei toelatingsrecht. Dit betekent dat wanneer ze voldoen aan de wettelijke eisen ze altijd een plekje in de opleiding hebben. Bij inschrijven na 1 mei vervalt dit recht en is toelating niet gegarandeerd.

Studenten die nog vragen hebben kunnen zich aanmelden via www.zone.college/belafspraak.

Bron: Zone.college